Τυλίγοντας τον Ξένιο με λαμπιόνια. (Baladeza nightride 2020 - Περί καλωσορίσματος το ανάγνωσμα)

Melatos

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.343
Ηλικία
40
Περιοχή
Πατρα
Όνομα
Θεμιστοκλής
Bike
Africa Queen
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατανόηση του κειμένου η πρότερη ανάγνωση του θέματος Baladeza nightride 2020 [ The road story ]



Οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν την φιλοξενία ως κάτι ιερό. Ο ξένος, ο επισκέπτης δηλαδή, προστατευόταν από τον θεό Δία, εξού και το έτερο όνομα του θεού, Ξένιος Ζεύς. Η θεϊκή αυτή προστασία επέβαλε στον οικοδεσπότη να παρέχει στον φιλοξενούμενο ηθικά αλλά και υλικά αγαθά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η φιλοξενία αυτή δεν παρεχόταν με κοινωνικά κριτήρια, εξισώνοντας με αυτόν τον τρόπο πλούσιους και φτωχούς. Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχουμε εμείς, οι σύγχρονοι κάτοικοι του Ελλαδικού χώρου, με τους Αρχαίους Έλληνες? Μπορεί πολλές, μπορεί και καμία. Ίσως, κύριο μέλημα μας, θα έπρεπε να ήταν η συνέχιση ή διαιώνιση κάποιων από τα «χούγια» που είχαν αυτοί οι τύποι, και τα οποία χούγια, απλά σε έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Να υπενθυμίσω επίσης στους ανιστόρητους αρχαιολάγνους ότι δεν αρκεί μια αντιαισθητική δερματοστιξία με γραμμωμένους περικεφαλαιούχους ώστε να τους δώσει πιστοποίηση αυθεντικότητας ως Έλληνες.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Ήταν μήνες πριν, όταν ξεκίνησαν να μαγειρεύονται οι καλοκαιρινές μπαλαντέζες. Μια εξ’αυτών έμελλε να τερματίσει στην καρδιά του Mountain Enduro Camp, του φεστιβάλ που εξελίσσεται δηλαδή στα Αντιχάσια Όρη και πιο συγκεκριμένα στην κορυφή της Μαμαλής! Λίγο που η Βερδικούσια κοιτάει προς τον Όλυμπο, στον οποίο και κατοικεί ο Ζεύς, λίγο που είμαστε κατά τι φιλόξενοι άνθρωποι, ε δεν θέλει και πολύ ο Ξένιος να κατέβει και να υποδεχθεί τους Μπαλαντεζέους οι οποίοι με την σειρά τους θα τον τυλίξουν και θα τον φωτίσουν με τα υπέρλαμπρα λαμπιόνια τους!

Με την Βερδικούσια, δεν έχω κάποια σχέση αίματος. Αυτό δεν με εμπόδισε όμως να αποκτήσω σχέσεις που ξεπερνάνε σε αξία αυτές του αίματος, όντας μέλος της παρέας-ομάδας-λέσχης του Mountain Enduro Camp. Όταν λοιπόν ένας νυχτερινός αγώνας αντοχής καταλήγει μέσα στο σπίτι σου, δε μπορείς να λείπεις από αυτό. Το 9ο Mountain Enduro Camp δυστυχώς δε μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Οι απαγορεύσεις της Πολιτείας αλλά και τα ποιοτικά πρότυπα που είχε θέσει η ίδια η Λέσχη για το φεστιβάλ, έκαναν αδύνατη την πραγματοποίηση του. Αυτό δε θα εμπόδιζε όμως, μερικούς από εμάς, να ανεβούμε στο βουνό και να υποδεχτούμε τους νυχτερινούς καβαλάρηδες που δίνουν κάθε χρόνο την μάχη τους με τον χρόνο αλλά και τις αντοχές τους. Ας υποδεχτούμε λοιπόν την Μπαλαντέζα του 2020!

Το πρώτο τηλέφωνο στον @Dinos MEC , πλέον κατοίκου Λάρισας, ώστε να αρχίζει να συντονίζει τους υπόλοιπους της Λέσχης, αλλά και το χωριό. Τυποποιημένες διαδικασίες πλέον και μάλλον εύκολες, αφού η υποδοχή 20 ατόμων φαντάζει παιχνιδάκι μπροστά στα 2000 άτομα που έχει διαχειριστεί αυτή η ομάδα στο βουνό. Λες να γράψω κανέναν οδηγό «χτισίματος» φεστιβάλ τώρα που έχουμε και την γνώση? Γιατί όχι, εδώ άλλοι ανεβάζουν 30 νοματαίους στο βουνό σε συνεργασία με την θεά Τύχη και αραδιάζουν σεντόνια καθοδήγησης και οδηγούς τυποποίησης…

Το δεύτερο τηλέφωνο-α, στην εδώ ομάδα, της Αχαΐας και Περιχώρων. Κατόπιν αλλαγών στην τελική σύνθεση της ομάδας, καταλήγουμε Παρασκευή πρωΐ, να βρισκόμαστε στον φούρνο του Κονδύλη, λίγο μετά την Γέφυρα, η αυτού Μελατότης, ο @rigas και ο @Vrasidas . Σε ρόλο συνοδηγού στο εξακοσάρι fazer o μικρός( σχετικό είναι αυτό με 1,80 ύψος) Στέφανος και στην Africa η Μελάτη Αλεξάνδρα. Παρθενικό ταξίδι για το Vrasidaki και θα έπρεπε να κάνουμε τα πάντα ώστε να του μείνει μια ανάμνηση ζωής. Την Αλεξάνδρα απλά, θα την πάρκαρα στην Λάρισα να δει την κουμπάρα της.

Το αντισυμβατικά φορτωμένo fazer ξεφορτώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μοιράζοντας την πραμάτεια των Βρασιδαίων στα άλλα δύο μηχανάκια ώστε να ταξιδέψει με περισσότερη άνεση ο Στέφανος. Η ώρα 11:00 και ήδη η υψηλή θερμοκρασία μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι ήδη μεσημέρι. Πάμε λοιπόν γρήγορα, μπας και δροσιστούμε στα ψηλότερα υψόμετρα. Επιλέγουμε την κλασσική διαδρομή για Καρπενήσι μέσω Θέρμου και Προυσσού. Ο @rigas άμαθος σε καλοκαιρινή οδήγηση με τέτοιες θερμοκρασίες αφού συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο είναι στο φόρτε η δουλειά του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε βόλτες, ας όψεται η κορονομαλακία που μας δέρνει!

Y0S80lY.jpg


TWO42MZ.jpg


Πρώτη στάση στο γνωστό κιόσκι έξω από το Θέρμο, όπου προσφέρεται πανοραμική άποψη της Τριχωνίδας αλλά και λίγη δροσιά από την πηγή που βρίσκεται παραδίπλα. Η ατμόσφαιρα σχεδόν καθαρή και ο @rigas έτοιμος για δράση.

wfTlzY2.jpg


kTEKGJZ.jpg


#Σκληρός Φωτογραφιόλης

gTBnQ4p.jpg


Η δεύτερη στάση θα γίνει πολύ σύντομα αλλά σύντομα θα αποχωρήσουμε και από αυτή. Μια χρωστούμενη φωτογραφία, στον @Vrasidas , από το Mirage F1, που βρίσκεται απέναντι από το μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού, ήταν η αιτία αφού του είχε μείνει απωθημένο από την ΕπιστρOFFή στην Αχαΐα, μετά το trOFFy.

DpPl24C.jpg


bLeQzaN.jpg


Αφήνοντας πίσω μας τα Λούστρα, αφήνουμε και τις μεγάλες ζέστες. Θα αποχαιρετήσουμε και θα αφήσουμε πίσω μας μια τριάδα Ιταλών μοτοσυκλετιστών των οποίων ο αργός ρυθμός υπαγορευόταν από το πολύ κακό οδόστρωμα παρά από την παρατήρηση του φυσικού κάλους που υπήρχε ολόγυρα.Υπομονή όμως μέχρι το Λαμπίρι όπου πετυχαίνουμε ασφαλτόστρωση τύπου «Συμβαίνει Τώρα» με παντελή έλλειψη προειδοποιητικών σημάνσεων και τραγική εφαρμογή του καινούριου ασφαλτοτάπητα. Άραγε σε ποιόν αιώνα θα φθάσουμε, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε σωστή ασφαλτόστρωση? Ίσως στον άπαντα…

Λίγο μετά μια Μερσεντέ με περίεργο χρώμα και ακόμα πιο περίεργο οδηγό θα βρεθεί στο διάβα μας. Παίρνοντας αγωνιστικές γραμμές και εξαντλώντας κάθε περιθώριο του δρόμου, πλαγιολίσθαινε γλυκά τερματίζοντας ταυτόχρονα τις στροφές του κινητήρα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας. Tραγί edition το μοντέλο, αφού λόγω κάποιων αλόγων που ανέκοψαν την πορεία μας, διαπιστώσαμε ότι ο οδηγός του εν λόγω οχήματος ήτανε παπάς. Αργότερα θα τον δούμε να μπαίνει στην μονή του Προυσσού, ε όλο και κάποιο τυχερό θα έκατσε φαντάζομαι γι'αυτό και η βιασύνη. Για ζώνη ασφαλείας δε το συζητώ, εξάλλου είναι γνωστό και το ανέκδοτο με την αγία τριάδα.

Απαραίτητη η στάση στο φαράγγι του Καρπενησιώτη για φωτογραφίες στα κάθετα και επιβλητικά του βράχια. Λίγο μετά ανεφοδιασμός στο βενζινάδικο πριν το Καρπενήσι. Αφήνοντας το Βελούχι στα αριστερά μας, κάποιες σταγόνες κάνουν την εμφάνισή τους. Δεν ανησυχούμε αφού η κυρίως μαυρίλα είναι πιο βαθειά, προς τα Άγραφα.

F5URQSg.jpg


HgyqK8R.jpg


zdmcBNq.jpg


Η επόμενη στάση έχει ακροπολική χροιά, αφού περνάμε από το σπίτι του Γιώργου Μπούργου γνωστού και ως Ταρζάν. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζωή του ιδιότυπου αυτού ασκητή, την οποία εάν δεν την ξέρεις, διάβασέ την ΕΔΩ.

vmtKcj7.jpg


Στην Ρεντίνα θα είναι η επόμενη στάση μας, που θα περιλαμβάνει καφέ και ανταλλαγή ιστοριών με περιφερόμενο έμπορα, ο οποίος θα μας κάνει μια μινι ανασκόπηση της λανθασμένης αγροτικής ανάπτυξης όχι μόνο της περιοχής αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

BGhZck3.jpg


nyKeHRh.jpg


T132v45.jpg


DjSy7JY.jpg


Φθάνοντας στην τεχνητή λίμνη Σμόκοβου και στο χωριό Λουτροπηγή ή αλλιώς Σμόκοβο το δίλημμα που τέθηκε για την συνέχεια του ταξιδιού ήταν το εξής. Λάρισα μέσω Καρδίτσας και νέας Εθνικής οδού ή Λάρισα μέσω Φαρσάλων και στροφών? Ευτυχώς που η παρέα απεχθάνεται τα ισάδια.

mWjlXLC.jpg


l80eniS.jpg


l5nva10.jpg
 

Melatos

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.343
Ηλικία
40
Περιοχή
Πατρα
Όνομα
Θεμιστοκλής
Bike
Africa Queen
Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα μας υποδεχθεί με βαριά συννεφιά. Μεχρι να αφήσω την Αλεξάνδρα και να φύγω με τον Ντίνο από το σπίτι του, στέλνω ρηγα και βρασίδα σε ένα Μοτοψυχοθεραπευτήριο, σε ένα λαστιχάδικο που ο βουλκανισμός επιτυγχάνεται με αιώρηση του Μάστορα, εκεί που μόνο οι τρελοί επιτρέπεται να εισέλθουν. Που αλλού, εκτός από του Gabriel… Κουτσολικάκης tyres στην Γιάννουλη Λάρισας,(ναι, κάνουμε τοποθέτηση προϊόντος). Η ωριαία παραμονή μας εκεί θα μας γλυτώσει από ένα μίνι τυφώνα και θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στεγνοί προς Ελασσόνα με τελικό προορισμό την Βερδικούσια, όπου και μας περίμεναν οι φίλοι μας!

D7cmiBt.jpg


BVCYR9u.jpg


oyngXNP.jpg


psgTyiK.jpg


Φθάνοντας στην Βερδικούσια

s29KZwC.jpg


tbTsHcu.jpg


RXldV9t.jpg


XKkOGIe.jpg


Λιάκος, το παιδί-κουμπί, ο από μηχανής Θεός

ph2MCy3.jpg


Η πρώτη διανυκτέρευση είναι κανονισμένη στην καλύβα ή καλύτερα στο εξοχικό του Θάνου. Αφήνουμε την πραμάτεια μας και λόγω προνομιακής θέσης του εξοχικού μεταβαίνουμε με τα πόδια στον Πύργο ή αλλιώς στον Βράχο για να απολαύσουμε τις τελευταίες ηλιαχτίδες του ήλιου πριν αυτός χαθεί πίσω από το πυκνό δάσος οξιάς! Δεν αποτύπωσα την έκπληξη του Σπύρου και του Μάριου όταν κατάλαβαν ότι τόση ώρα ήταν πάνω σε μια πέτρινη σκεπή από ξωκλήσι και όχι απλά σε ένα βράχο.

32Ih6Ja.jpg


j8t7Zjm.jpg


xonJxYN.jpg


LHouq35.jpg


g9gJaiF.jpg


hZSkuUY.jpg


Την ρομαντζάδα του ηλιοβασιλέματος θα διακόψει βίαια η πρωτόγονη μυρωδιά της ψητής προβατίνας και θα μας οδηγήσει στην δροσερή πλατεία του χωριού που βρίσκεται στα 860μ. Τα μεγάλα πλατανόφυλλα κρατάνε χαμηλά τον ορυμαγδό σκέψεων που στροβιλίζουν το μυαλό του καθενός, το τσίπουρο λειτουργεί κατευναστικά και πολλάκις λυτρωτικά, ενώ σοφίες και αποστάγματα ζωής κατατίθονται στο τραπέζι όσο τα γυάλινα καραφάκια φτιάχνουν έναν μικρό σωρό. Μυρίζει Mountain Enduro Camp και αρχίζει και μ’αρέσει..

ndExXUj.jpg


KZjmUh5.jpg


Καλές οι αμπελοφιλοσοφίες αλλά έχουμε και μια μπαλαντέζα να υποδεχθούμε. Η πρώτη πρωϊνή ώρα θα μας βρει στην αυλή του εξοχικού με το φεγγάρι παρέα. Ο @rigas είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του για γλυκό και αυτό που θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα δε θα μπορούσε να πραγματωθεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Ο Λιάκος ως από μηχανής Λυτρωτής του Ζαχάρου, αφικνύεται συνοδευόμενος από δύο κουτιά με πάστες. Ο Σπύρος ήταν έτοιμος είτε να του κάνει πρόταση γάμου είτε να του προσφέρει σεξουαλικό αντάλλαγμα. Αρκέστηκε στο να δοκιμάσει και από τις δέκα διαφορετικές πάστες φθάνοντας σε σημείο αυτοκτονίας με ζάχαρη. Τι στο διάολο μαζί τα πίναμε τα τσίπουρα στην πλατεία? Μην ήπιες και τίποτα άλλο και δεν σε πρόλαβα?

mcs8kzl.jpg


Συνεχίζεται...
 

Melatos

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.343
Ηλικία
40
Περιοχή
Πατρα
Όνομα
Θεμιστοκλής
Bike
Africa Queen
Λίγο το πρόβειο, λίγο το τσίπουρο, λίγο οι παστούλες, δε το λες και ύπνο αυτό που κάναμε για δύο ώρες μέχρι τις 4 δηλαδή στην ξύλινη κουκέτα, απάνω στην σοφίτα του εξοχικού. Το ξυπνητήρι χτύπησε θυμίζοντας ότι πρέπει να βάλουμε δυο σταγόνες καφέ στο στόμα μας πριν υποδεχθούμε τους νυχτερινούς ταξιδευτές. Το τηλεφωνο από τον Πασχάλη που δεν έγινε στις 4:30 όπως είχαμε συμφωνήσει με έβαλε σε σκέψεις. Οι σκέψεις αυτές δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν όταν ο Πασχάλης μου κοινοποιούσε ότι λόγω μια πτώσης η μπαλαντέζα θα είχε μια μικρή καθυστέρηση. Το ενθαρρυντικό όμως είναι ότι δεν έσβησε.

aFSAiA2.jpg


9ET1sDC.jpg


rAcpWWA.jpg


JNUlSir.jpg


OntYpWT.jpg


Ένα τσαφ και το πρώτο καπνογόνο άναψε όταν τα πρώτα λεντοφάναρα έκαναν την εμφάνιση τους στις πρώτες στροφές της ανάβασης για Βερδικούσια. @Dinos MEC, @rigas και @Vrasidas απολαμβάναμε τις πρώτες αχτίδες μαζί με την ταυτόχρονη νεκρική ησυχία . Ένα δεύτερο τσάφ όταν οι πρώτοι τερμάτιζαν θριαμβευτές μπαίνοντας πανηγυρικά με σούζα στην είσοδο του χωριού. Χαρές και πανηγύρια, φεύγουμε όμως γρήγορα για να προλάβουμε την ανατολή.

PDg7zFg.jpg


0EVC9PX.jpg


4RDpMej.jpg


I0CQwDS.jpg


0Sf5GdJ.jpg


sHr3zZm.jpg


guWrwC6.jpg


nrOp2js.jpg


Ο Αγουροξυπνημένος Στέλιος ή Αστέριος, για όσους τον έχετε γνωρίσει, θα ανοίξει τις πόρτες του High Stones cafe bar για να δούμε μετά από λίγα λεπτά τον Ήλιο να χάσκει πάνω από τον Μύτικα, πλημμυρίζοντας τον Θεσσαλικό κάμπο με φως. Άγρυπνες φάτσες, νυσταγμένα βλέμματα,, κουρασμένα κορμιά, όλοι εκεί να κοιτούν στωϊκά τον ήλιο που ζέσταινε τα κορμιά και φώτιζε τις ψυχές.

SOKfR8k.jpg


eZJnqrK.jpg


Την όλη αυτή μυσταγωγία, ήρθε να διακόψει, για άλλη μια φορά ο Λιάκος, που δικαίως πήρε τον τίτλο του Golden Delivery Boy, ο οποίος ως από φούρνου Θεός, έφερε 4 κουτιά με χορτόπιτα, τυρόπιτα και γαλατόπιτα για την λιγούρα. Οι πίτες φτιαγμένες από τα χεράκια μιας εκ των γιαγιάδων του χωριού! Δώσε και σε μένα μπάρμπα!

Έχοντας λοιπόν εκπληρωθεί οι στόχοι της Μπαλαντέζας του 2020 σειρά τώρα είχε η ξεκούραση των ξενύχτηδων. Τι καλύτερο λοιπόν, από την παχιά σκιά που προσφέρει η πυκνή οξιά. Στα 1424, ο Μορφέας είναι σκληρός και αδυσώπητος και η γλυκιά πρωϊνή δροσούλα βάλσαμο για τους αναζητούντες την ανάπαυση. Με το που έκλεισε και το τελευταίο βλέφαρο η Μπαλαντέζα έδωσε ραντεβού για την επόμενη πανσέληνο, θα είναι του χρόνου, θα είναι τον άλλον μήνα ποιος ξέρει?

Οι υπόλοιποι, εκτός των συμμετεχόντων δηλαδή, αρκεστήκαμε στην απόλαυση της προαναφερόμενης δροσούλας χουζουρεύοντας στις ήδη στημένες σκηνές μας, σε φωτογραφικά σεμινάρια από τους μέτρ του είδους και σε σύντομους περιπάτους πέριξ του χώρου κατασκήνωσης. Η προερχόμενη από την αυπνία, αναλγησία μας, απέτρεψε από το να πάμε μια σύντομη χωμάτινη βόλτα εντός του δάσους. Ίσως ήταν και για καλό αφού λίγη ώρα αργότερα, μια πυκνή συγκέντρωση μαύρων και βλοσυρών νεφών, έφερε μια καταιγίδα με μεγάλη ποσότητα νερού, επισφραγίζοντας την ρίψη αυτού, με χαλάζι. Καλοκαιρινή βροχούλα που λέμε. Το ξύλινο δεντρόσπιτο μας πρόσφερε την κάλυψη του.

JzWX59p.jpg


gTSto3J.jpg


rbyqDSr.jpg


H0UOsyi.jpg


jdW6TyK.jpg


Q9YgTdx.jpg


Ανταλλαγή το RideWild με το Mountain Enduro Camp και διαφορά από μέρους μου, μάλλον λέει ο @rigas στον @Dinos MEC

MgayKdA.jpg


HIricVB.jpg


Μάντεψε αυτόν που φωτογραφίζει με το κινέζικο κινητό!

twrWj7a.jpg


Jy3uaDM.jpg


Για το βράδυ είχε κανονιστεί ένα μικρό σουαρέ συνοδεία ντόπιου πρόβειο και τσίπουρου. Ήδη από το πρωΐ το παλιομπέρνακο είχε αλατιστεί και περίμενε την κάψα του κάρβουνου, για να ιδρώσει και να μας προσφέρει τους χυμούς του! Μέχρι τότε ένα τσιπουράκι στην πλατεία του χωριού ήταν επιβεβλημένο για να μας ανοίξει η όρεξη! Στην παρέα μας θα προστεθεί και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού. Νταξ μεγαλεία, και να σκεφτείς ότι δεν είμαστε καν ψηφοφόροι της περιοχής! Μη πάει ο νους σου στο κακό, ο Ντίνος είναι ιδρυτικό μέλος του Mountain Enduro Camp! Κερασμένα τα τσίπουρα και ήδη ο @Vrasidas σκέφτεται να μεταφέρει τα εκλογικά του δικαιώματα.

yEbKDXc.jpg


P1ehpck.jpg


zgJ5lf1.jpg


Africa Queen

hXzqxIP.jpg
 

Melatos

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.343
Ηλικία
40
Περιοχή
Πατρα
Όνομα
Θεμιστοκλής
Bike
Africa Queen
Ο ήλιος πέφτει και οι Σούρδοι έρχονται. Το υπόλοιπο των Σουρδοντάμαρων αφικνύονται από την όχι και τόσο μακρινή Κοζάνη και το πάρτι αρχίζει. Η τσίκνα μπλέκει εντέχνως με τις στεντόριες κραυγές της περίεργης αυτής μοτοφυλής, η μπύρα και το τσίπουρο ρέει άφθονο, το φεγγάρι λούζει με φως τα φύλλα της οξιάς που απαστράπτει στο σκοτάδι, η προβατίνα ανακηρύσσεται Miss Γεύση 2020 και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ρε παιδάκι μου!

zBXPJ5u.jpg


Αδιαβροχοποίηση 10000 by @Juniorkourelis

aTqYZLl.jpg


K0E287k.jpg


ONcsiOa.jpg


uxkuSqz.jpg


uh6q13f.jpg


z4Gju5i.jpg


Τώρα άμα σου πω ότι και οι τρείς προσπαθούν να βγάλουν την πανσέληνο θα με πιστέψεις???

TK8qbkW.jpg


YghEZQ7.jpg


aLJ3jhF.jpg


Ο αντιδήμαρχος στις επάλξεις για να περάσουν καλά οι ψηφοφόροι!

RMS1eEV.jpg


Q55pig8.jpg


DbK4p6C.jpg


Μας πήραν τα Ντουμάνια....

IhmUqP8.jpg


QIK6QPg.jpg


kqLjSyg.jpg


4GywNkC.jpg


Y7jE2XS.jpg


hx2Jg11.jpg


Το δεύτερο μέρος του After Baladeza party, θα εξελιγχθεί τις μεταμεσονύκτιες ώρες όπου οι κλίμακες της πεντατονικής θα εναρμονιστούν με τους κόφτες από τα ατίθασα enduro και οι πολεμικές ιαχές των περιστεριών θα συντονίσουν με τα χάλκινα της Δυτικής Μακεδονίας. Μόνο για τολμηρούς! Σίγουρα τα πιτσιρίκια με τα εντούρο δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη νομίζοντας ότι με την παλιοτραπ που έπαιζε το ηχείο τους θα τρομοκρατούσαν μουσικά τους υπόλοιπους κατοίκους του βουνού. Που να ξεραν με ποιους πάνε να μπλέξουν…

8Vg03Xj.jpg



Κυριακή πρωΐ ξεκινά η άτακτη φυγή των Μεταμπαλαντεζέων συνδαιτημόνων. Η αψάδα του τσίπουρου έχει καταλαγιάσει και τα γαστρικά υγρά έχουν νικήσει το πρόβειο που πάλευε να διασωθεί στα έγκατα του στομάχου! Ας τραβήξει ο καθένας για την φτώχεια του, που έλεγε και η γιαγιά μου, αν και μετά από τέτοιου είδους καταστάσεις σαφώς και γυρνάς πλουσιότερος!

Άλλος για Πάτρα τράβηξε πήγε κι άλλος για Σαλονίκη,κι άλλος στου Μώλου τα στένα, βρόχα και δάκρυα πίνει.

Ναι η επιστροφή για τους Νότιους ήταν λιγάκι επεισοδιακή από πλευράς καιρικών συνθηκών, @rigas και @Juniorkourelis έφυγαν από Καλαμπάκα, και εγώ με @Dinos MEC και @Vrasidas + Στέφανο φθάσαμε παρέα μέχρι και την Λάρισα. Από εκεί οι Βρασιδαίοι, συνέχισαν το μοναχικό τους ταξίδι προς την Τσιμεντούπολη της Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απόλαυσαν λουκούλιο κονσερβοποιημένο γεύμα σε κιόσκι υπό τους χτύπους των σταγόνων της βροχής. Εγώ με τη Αλεξάνδρα φορέσαμε αδιάβροχα έξω από την Λάρισα και τα βγάλαμε στην Τολοφώνα, σπάζοντας προσωπικό ρεκόρ οδήγησης σε συνεχόμενη και δυνατή βροχή. Ένα Highsiding, αγνώστου προελεύσεως και αιτίας, έξω από το Γαλαξείδι, μας έκανε να σταματήσουμε και να αγναντέψουμε τον Κορινθιακό που γαλήνευε και αποκτούσε εκείνο το after καταιγίδα τυρκουάζ χρώμα.

2Vzp6uk.jpg



Κάπως έτσι συμπληρώθηκε το πάζλ των μεθεορτίων της Μπαλαντέζας. Η αλήθεια είναι ότι η Μπαλαντέζα στάθηκε αφορμή να επισκεφθώ για άλλη μια φορά το πανέμορφο δάσος της Μαμαλής και το φιλόξενο χωριό της Βερδικούσιας. Το βουνό και το δάσος είναι εκεί και περιμένει τον καθένα να το περπατήσει, να το οδηγήσει και να το εξερευνήσει, ανεξάρτητα από εποχή ή οργανωμένη δράση.

Είθε λοιπόν να γίνονται Φεστιβάλ και Μπαλαντέζες ανά την Ελλάδα, για να γνωρίζει ο κόσμος κρυμμένους θησαυρούς και να περνά καλά!

Το παρόν θα συμπληρωθεί φωτογραφικά από τον @rigas και ελπίζω και τον @Nempe



Ραντεβού στα Βουνά…
 

paschalis

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.564
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Paschalis
Bike
R 1250 GS, ΜΖ 686 Βaghira
Ειμαστε καταδικασμενοι να περναμε καλα αναμεσα σε καλους ανθρωπους.

Θαυμαζω και χαιρομαι αυτο που βγαινει απο την αισθηση οτι οι οικοδεσποτες μας στη Μαμαλη ξενυχτησαν για παρτη μας ,εζησαν την ανατολη στο κιοσκι περιμενοντας να μας υποδεχτουν,, ετρεξαν για τον καφε τις νοστιμιες το σημειο αναμονης του ηλιου τι πιο φωτεινο απο αυτο μπορεις να φανταστεις?

Στάλθηκε από το MYA-L11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

forester

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
5.324
Ηλικία
54
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Bike
R1200GS 2011
Να εισαι με το Μάριο όλο το σκ σε φάση Νιρβάνας και να ακούς λάιβ όλα τα παραπανω -κι όχι μονο...
Αξία ανεκτίμητη!
da79062f154830273814136b4b8344b3.jpg


Στάλθηκε όταν έπρεπε, οπως έπρεπε.
RideWild.gr
 

Melatos

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.343
Ηλικία
40
Περιοχή
Πατρα
Όνομα
Θεμιστοκλής
Bike
Africa Queen
Όπως προαναφέρθηκε το Σάββατο το πρωΐ, υπήρξαν κάποιες στιγμές, φωτογραφικών αναζητήσεων.
Βάζω εδώ κάποιες από τις ψηφιακές του φίλου Βασίλη aka @n3mpe , καθότι οι υπόλοιπες του,
τραβήχτηκαν φιλμάτες από την Zenit.


u1JmlQH.jpg


1BQ0n6J.jpg


T8Uml6i.jpg


213DIrm.jpg


LE9Zt97.jpg


Και παραδίδω την σκυτάλη, για να συνεχίσει φωτογραφικά ο @rigas ....
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Ο Θεμης για ακομα μια φορά κατάφερε να κανονίσει-σχεδιάσει μια βολτάρα απο το πουθενά στην κυριολεξια!!Και εννοείται να ειναι ιδιαίτερα περιποιημένη και "φωτεινή"παροτι ο προορισμός της ηταν ενα απο τα σκοτεινότερα δάση της χωρας μας!!
Κενα στις αφηγήσεις του ειναι γνωστο πως ο @Melatos δεν αφηνει ποτε,αρα το μονο που θα μπορουσα να κανω με την σειρα μου ειναι να εμπλουτίσω το ποστ του με μερικες ακόμα φωτός του φανταστικού διήμερου στην Βερδικούσια και της παρέας μας εκει ψηλά..!!

Γεφυρα Μπανια.. ο Θεμης με την Αλεξάνδρα.Κλασικά πρωτο κλικ για ζέσταμα οταν περνάμε απο εκει.

PG66Oju.jpg


Πριν φτάσουμε Θερμο,μια σταση να χαζέψουμε την Τριχωνιδα απο ψηλά και να μας κάψει ο ήλιος που ζεματά πάνω απο τα κεφάλια μας!!

XIL4bk4.jpg


BSMJaxF.jpg


Η θέα στο σημείο υπέροχη.

JgUPmAo.jpg


yTm8nwC.jpg


Ο Κύρης του σπιτιού!! @skliros#παντοφλοφόβης...

lL70aiR.jpg


Επόμενη και άμεση στάση,αμέσως μετά το Θερμο,στο μνημείο πεσόντων ιπτάμενων,καθώς ηταν υπόσχεση στον Vras..

s4yvlba.jpg


2CRpGiS.jpg


Hρωες το λιγότερο..

UFeDfyO.jpg


D3bBlWO.jpg


cYqkOoj.jpg


Οι γνώστες τις παρέας μας εξηγούν και μερικά τεχνικά θέματα του αεροπλάνου που βλέπουμε απο κάτω του.

p6RRQUc.jpg


Τα "ελευθερα" αυτά άλογα είναι η αιτία που καταφέραμε και προσπεράσαμε τον παπασουμάχερ πριν τον Προυσό..

8Z3aoa7.jpg


Μικρη στάση στο φαράγγι του Καρπενησιώτη για μερικά κλικ ακόμα,αλλά και να βλέπει-μαθαίνει πράγματα ο μικρός-μουριχνειενακεφάλι Στεφανος.

6cwVW1u.jpg


6oNJKBx.jpg


Καημένη Αλεξάνδρα...Εμπλεξες...

HFaGZpI.jpg


Κλασικό και πολυφωτογραφημένο...

CmU5Vrt.jpg


Η σχετική δροσιά του σημείου ηταν αυτό που θέλαμε εκείνη την στιγμή!

YhWpYzt.jpg


e3e0JpX.jpg
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Μετά τον ανεφοδιασμό στο Καρπενήσι,κατι ..τακα τακα,στο τσιμέντο στα πλακάκια,έκαναν στην ακρη την Αfricana ΜΟΥ για έλεγχο.Δεν ηταν τίποτα..μην χαίρεστε οι Ευρωπαίοι..Κόπηκε το μεταλικό κάλυμμα της αλυσίδας στην μια πλευρά του.Με ένα tie wrap τελειώσαμε και συνεχίζουμε!

B1XQOd7.jpg


Μελάτες επισκευές ΚΑΙ στην καυτή άσφαλτο..

MOJmDGU.jpg


Απο στάσεις πηγαίναμε καλά..Ειπαμε..δεν βιαζόμαστε...Σταση στον "Ταρζαν" για να μάθω και εγώ λιγη Ακροπολική ιστορία του σημείου.

d11JY9x.jpg


dK6R9cf.jpg


Πάνω απο τα κεφάλια μας τα σύννεφα πυκνώνουν και τα μπουμπουνητά ξεκινούν.Το σημείο είναι φανταστικό πάντως..

pP25kU6.jpg


Μια παρέα αλόγων,παραδίπλα απολαμβάνει την μοναξιά των βουνων,οπως και εμείς με τα δικά μας άλογα,...

i0N9jk6.jpg


51vrJWs.jpg


YbAhdmn.jpg


Επίσης η γνωστή κατσίκα "Βρασίδας" κατασπαράζει καρπούς απο τα γύρω δέντρα..

Tou9Jfh.jpg


Μην χασει και ο άλλος..πάει από κοντά!!

mYm8rHU.jpg


Ξεκινάμε γιατί ο άσχημος καιρός θα μας προλάβει..

Το πρίν και το μετά..Το Το παλαιό και το νέο..Η πολυαγαπημένη και η αγαπημένη..Οπως και να είναι χαίρομαι πολύ που ταξιδεύουν παρέα πλέον.

ogdkLkk.jpg


Επιτέλους για μια φορά θα κατέβουμε στην Ρεντίνα χωρίς να την προσπεράσουμε.!

eZJV1of.jpg


o8GX3jw.jpg


Ομορφα,ήσυχα και περιποιημένα όλα εδώ.Ο καφες ηταν απολαυση .Τον είχαμε ανάγκη τελικά!

VIxTCpW.jpg


VwEF3Fu.jpg


Παρέα μας,τετράποδος κάτοικος με διαφορετικά μάτια αλλά με ιδιαίτερη ματιά..

57iO17r.jpg


Κολλητοί με τον @Vrasidas πια!!

pXfkCEe.jpg
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Συνεχίζουμε άκρως στριφτερά και φυσιολατρικά μέσω Σμόκοβου.

RNdRyux.jpg


Καημένη Αλεξάνδρα...που μπλέκεις πάλι???

C324uYi.jpg


Έλεγχος της σωστής ΕΠΑΡΧΙΑΚΉΣ διαδρομής.!!

rh9DMwq.jpg


Κλικ εν κινήσει..

wwOVkuY.jpg



Είστε ωραίοι εκει πάνω!

uYe3Cp1.jpg


Τα είπε ο Θεμης..Λαρισα,βροχή-καταιγίδα,ηρθε ο Ντινάρας @Dinos MEC στον Gabriel και φύγαμε για πάνω.Εκεί και αν ηταν στριφτερά!

Φτάσαμε Βερδικούσια και πριν μπούμε στο χωριό,αναζητούμε το σημείο υποδοχής των Μπαλαντεζέων αγωνιστών!Προταση του τοπικού Ντινου ένα απο τα κιόσκια εισόδου στο χωρίο.

9LxZgB3.jpg


Η θέα στα ψηλά του Ολύμπου και οχι μόνο,απολαυστική!!

rwuG0Fu.jpg


Ντίνοοοοοο εδώ ρε μινάρααα!!!!..... "Στο επόμενο ρε μακάαακεςςςς!!!"...

4XiCWsS.jpg


Ο Θέμης σε ρόλο αστυνόμου τροχαίας,πιστοποιεί την παράβαση-υπέρβαση ταχύτητας στον Λιάκο..Το οτί είναι ξεκράνοβιτς,το παραβλέπω λόγο φιλοξενίας!!

e4yt8F0.jpg


@Vrasidas και Στέφανος

a5aYjTh.jpg


Υποδοχή μας από τα παιδιά του MEC,ιδιαίτερα θερμή,όπως μας είχε προειδοποιήσει ο Θέμης...Ανεβαίνουμε ψηλότερα,εκεί που θα διανυκτερεύσουμε απόψε για απόθεση των μη απαραίτητων και επιστροφή στην δροσερή πλατεία του χωριού για τσιπουρομεζέ.

Η θέα όσο ανεβαίνουμε από υπέροχη,γίνεται χορταστική!!

ChQtzZL.jpg


Και το φεγγάρι που συντροφεύει τους συμμετέχοντες στην μπαλαντέζα,φωτεινότερο!!

MzmQwbS.jpg


Yapd7Yv.jpg


Μετά τις γνωριμίες,η παρέα του MEC μας πάει λίγο πάνω απο εκεί που είμαστε,στον Πυργο,για να δούμε καλύτερα τα πράγματα που μας εντυπωσίασαν.

Η θέα απίστευτη και το σημείο ιδιαίτερο πολύ.Στέκεσαι στην άκρη του απότομου βράχου με τις αιχμηρές κόχες και τίποτα δεν σταματά πια την πλημμύρα τοπίου γύρω σου!!

oyZWL0t.jpg


Τα παιδιά μας μαθαίνουν ιστορία του ιδιαίτερου τόπου τους!

OgbQ4x4.jpg


i4GUCn7.jpg


Ενώ η μέρα φεύγει..

XrKeWlt.jpg


40qFLp2.jpg


Το σοκ το έπαθα,πράγματι κατεβαίνοντας,καθώς δεν είχα καταλάβει πως τόση ωρα στεκόμασταν στην πέτρινη στεγη μιας Εκκλησίας!!

UeoApnO.jpg


Το σπίτι που μας φιλοξένησε μαζί με την υπέροχη θέα του και "αναμμένο" φεγγάρι...

NkYyzPo.jpg


Η συνέχεια στην πλατεία της Βερδικούσιας με κορυφαίο τσίπουρο,ισως το καλυτερο που έχω πιεί,καλομαγειρεμένους μεζέδες και μια παρέα που ξέρει πολύ καλά να φιλοξενεί ανθρώπους στον τόπο τους,όχι επειδή πρέπει,αλλά επειδή θέλει αληθινά!!
Είδες τελικά που τίποτα δεν είναι τυχαίο..??....

wZvU5xd.jpg


1wgUHf2.jpg
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Πριν ξαπλώσουμε για ενα 2ωρο-3ωρο τσακίζουμε εκείνα τα κουτιά με τα γλυκά που έφερε ο Λιάκος και προσωπικά γίνομαι τούμπανο σαν αερόστατο!!Ηταν τα μπουρδέλ@ ομως μούρλια..Στο πατάρι σβήνουμε αμέσως και πριν προλάβουμε καλά καλά να κοιμηθούμε,ο Θέμης,ξυπνά όσους ήμασταν για την ομάδα υποδοχής της μπαλαντέζας..
Πριν χαράξει ήμασταν στο κιόσκι της υποδοχής.Θεμης,Ντινος,Μαριος και εγώ,αναμένοντας το φωτεινό 2τροχο φίδι να φανεί στον ορίζοντα..

Μαγική καθε στιγμή οταν χαράζει..Με χρώματα όμορφα,πόσο δε όταν απέναντι σου βλέπεις Όλυμπο!!

zNdlTRk.jpg


Το πρώτο φως της ημέρας έφτασε..

39Hd8Ff.jpg


Εικόνες μαγικές μας χάρισε η αρχή της ανατολής!

Ya7HWj4.jpg


bYNGEfl.jpg


Ερχονται!!Φωνάζει ο Θέμης και ανάβει το πρώτο καπνογόνο!

cQZWkvk.jpg


ZSBUD9w.jpg


Στο βάθος ανηφόρα,τα φώτα του πλοηγού,κάνουν την εμφάνιση τους.

lTYCrE2.jpg


Και έφτασαν!Ο πρώτος που στρίβει προβολιασμένος,πρεπει να είναι ο Πασχάλης..

haC5DU0.jpg


Και οι υπόλοιποι τρενάκι!!

UfL26Rm.jpg


@Juniorkourelis μπαίνει μαλλιά και εκπροσωπεί άριστα την πόλη μας στις Μπαλαντέζες!!

mFq4gBJ.jpg


Και τα υπόλοιπα κουρασμένα παλικάρια!!

auwXlAh.jpg


Γρήγορες αγκαλιές και χαιρετούρες και πάμε γρήγορα για το σημείο ανατολής,οπού θα σβήσει της Μπαλαντέζα...

EV4Ho6G.jpg


ouQWW1k.jpg


Το ιδιαίτερο και όμορφο High Stones και ο Στέλιος θα ανοίξει τις πόρτες του χαράματα και στην θέση με την μοναδική θεα που έχει,θα υποδεχθεί Μπαλαντεζέους και πλήρωμα..

Ο ήλιος άρχισε να ξεπροβάλει και επίσημα έσβησε τα φώτα άλλης μια επιτυχημένης Μπαλαντέζας....

gcvMSEa.jpg


Ολοι χαλαροί και εμφανώς κουρασμένοι απολάμβαναν τις πρώτες εικόνες του ήλιου και τα όμορφα χρώματα που μας χάριζε...

SRkD4Ly.jpg


Με την βοήθεια μερικών διάσπαρτων σύννεφων,οι εικόνες έγιναν ομορφότερες!

sT4bYOG.jpg


CU5FEp2.jpg


bbmDj7k.jpg


85FfYyZ.jpg


Καλημέρα λοιπόν και μετά τον ήλιο,ήρθαν και οι χειροποίητες πίτες που έφτιαξαν γιαγιάδες του χωριού,

WFLVgyZ.jpg


Πρωινό και καφές για να...πάμε για ύπνο σε λίγο!

05kZbVp.jpg


Χαρούμενοι και χαμογελαστοί άνθρωποι!Τι άλλο να θές?

Fj66oLE.jpg


fPmJ77K.jpg


Ο ήλιος ξεκινά να μας ζεσταίνει.

Sevv6jH.jpg


Ξημέρωσε για τα καλά φωτίζοντας τα σπίτια του χωριού.

IapdjTB.jpg


E0P5qL4.jpg


JbAf9dq.jpg


@paschalis & @Melatos .. Ο πρώτος έτρεξε την Μπαλαντέζα και ο δεύτερος την "υποδοχή" της...

dyXC7lB.jpg
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Ξεκινάμε για το μυρωδάτο δάσος της Μαμαλής οπού θα πέσουν για ύπνο οι Μπαλαντεζαίοι.

Στήθηκαν σκηνές και γειτονίες...

h6Xko1t.jpg


kEI5fNd.jpg


HjqoVLB.jpg


mj2Zoul.jpg


Και οι υπόλοιποι που δεν ξαπλώσαμε αμέσως πιάσαμε τις ιστοριες..

Au7T1SR.jpg


Φυσικά μετά απο λίγο οι ιστορίες σώπασαν και την πέσαμε και εμείς λιγουλάκι....

QaVNPsR.jpg


Εκτος του πυκνού του,το δασος με εντυπωσίασε πολύ για τα πολύ ζωντανά του χρώματα καθώς και την έντονη μυρωδιά των δέντρων,που κυριολεκτικά καίνε ρουθούνια!!

eoGEl0z.jpg


Στήσαμε δίπλα στο τέλειο δεντρόσπιτο,που και αυτό δίνει την δική του πινελιά στην μαγεία του πυκνού δάσους της Μαμαλής!!

kXUfOkV.jpg


916gyoq.jpg


erD0GUG.jpg


Τι όμορφα,ήσυχα και σκοτεινά ήταν εκει μέσα..

m1rZxlw.jpg


itoUZnJ.jpg


Για αυτή την βόλτα,επέλεξα την αιώρα και τελικά καλά έκανα.Κοιμήθηκα σούπερ!!Ενα 2ωρακι ύπνου ήταν ότι έπρεπε για να συμπληρώσουμε τον χαμένο ύπνο.

pKFbAZ8.jpg
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Μετά τις βροχές τα χαλάζια και τα λοιπά,ο Ντινος μας πήγε μια βόλτα ξενάγησης στον γύρω χώρο.

cFtEZfS.jpg


esow2FW.jpg


aG912n0.jpg


Μίας και είμαστε αρκετά ψηλά τα πάντα από κάτω μας φαίνονται ομορφότερα!

4DFN1iK.jpg


Εννοείται και ο @Dinos MEC !!

X19V4j9.jpg


Και ο @Vrasidas ....

JVniwfg.jpg


Πυροβόλα Τάκηηη!!..Ωπ! @paschalis!! σε μπερδεψα ρε συ με άλλον!!

a39i6ca.jpg


sLF7bHN.jpg


Λίγο πριν σουρουπώσει ξανά έκανα μια μικρή βόλτα στα πέριξ..


eGBMjby.jpg


BP8132K.jpg


Η κορυφή πράγματι είναι μοναδική!

LpstkPw.jpg


nssy6oC.jpg


Επισκέπτες,πριν νυχτώσει,έκαναν βόλτα στο πιστάκι του MEC..

CxpGsYo.jpg


Μαγεία!Ειναι τύχη να ζεις εδώ κοντά.

BRi24zX.jpg
 

rigas

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
3.379
Ηλικία
45
Περιοχή
Aίγιο
Όνομα
Σπυρος
Bike
Yamaha T7
Honda Super Blackbird
Για το βραδυ εχει κανονιστεί ψητούρα ρεφενέ και η φιλόξενη παρέα του MEC εχει κάνει ολες τις απαραίτητες προεργασίες,ωστε όλοι εμείς να περάσουμε τέλεια.

Το ολόγιομο φεγγάρι μας παίζει κρυφτό για λίγο.

JxS0uD6.jpg


Εχουν προστεθεί στην παρέα και οι ωραίοι Κοζανήτες και η βραδιά κυλά όπως πρέπει !!

Ο @MichaelCrf250l και ο @Melatos εξηγεί στους υπολοίπους,πως στο τέλος,ολοι HonδΑ θα πάρουν!!

14jOc8l.jpg


Η βραδιά εξακολουθεί και κυλά υπέροχα και προσωπικά περνάω πολύ ωραία !!Ολα αυτά φυσικά κατω απο το φωτεινό φεγγαρι και πάνω απο τα 1400μετρα υψόμετρο..

2gZuqrr.jpg


DROpGSY.jpg


xLMgezI.jpg


Ο Αντιδήμαρχος δίνει μάχη στην ψησταριά για να χορτάσουμε εμείς!Τι ωραίοι τύποι ειστε εσείς εκεί!!

0bailri.jpg




Με αυτά και τα άλλα και εκείνο το απίστευτο τσίπουρο,πέσαμε για ύπνο χωρίς πολλές σκέψεις..τουλάχιστον όσες ήρθαν,ήταν ιδιαίτερα θετικές.

Ξημερωσε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και ο ύπνος εδώ εχει άλλη διάσταση..πιθανών 3η..

zJ73O3b.jpg


Λιγο καφές,κατι πρωινά και κουβέντες ουσίας,πλαισίωσαν το μάζεμα,καθώς αυτή η μέρα είναι δυστυχώς της επιστροφής...

SuW4fkc.jpg


F2451hC.jpg


Το δάσος φωτεινότερο απο εχθές,αλλα το ίδιο μυρωδάτο!!

ePx4Lyb.jpg


CuEf4R5.jpg


@Vrasidas και Στεφανος !!Σας χάρηκα Μαριε πολύ να ξέρεις...

JRwapEY.jpg


McdqmQB.jpg




Οι δρόμοι με τους καλούς μου φίλους χωρισαν λιγο πιο κατω και με κάποιους άλλους νωρίτερα το πρωί!Χαρηκα πολύ που σας είδα και περασα φανταστικά με ΟΛΟΥΣ σας!!
Ο τόπος και ιδιαίτερα η παρέα της εκεί μοτοφάρας με κέρδισε περισσότερο απο οσο νόμισα.Θα ξαναβρεθω εκεί σίγουρα καθώς ο Θεμης χρωσταει βόλτα και εγώ τσιπουρο απο εκεινο το καλό...
Να είστε καλα μάγκες της Βερδικούσιας!Σας χάρηκα πολύ!!

Με τον παπό - @Juniorkourelis πήραμε τον δρόμο για Καλαμπάκα-Μέτσοβο και μετά κατηφόρα για κατωαποτοαυλακι μεριά...

Ενα πέρασμα και μια σταση μικρή για να δούμε λίγο Μετέωρα,ηταν σοφή επιλογή της στιγμής!

wIRC4ax.jpg


L7WXTEk.jpg


Eys05Kg.jpg


kH6CFer.jpg


H3wRId8.jpg


ob8gUBf.jpg


T5OHlD1.jpg


Από το Αιγιώτικο team..,φιλιά στα μουτρα!!Στην επόμενη Mπαλαντέζα εύχομαι να συμμετέχω μαζί σας!!!


gxhma0o.jpg



!cheers!
 

paschalis

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.564
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Paschalis
Bike
R 1250 GS, ΜΖ 686 Βaghira
Οπως μου ειπε κι ο Τακης γυρνωντας στο χωριο ειμαστε καταδικασμενοι να οδηγαμε να τρωμε και να γλενταμε καλα.

Στάλθηκε από το MYA-L11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

forester

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
5.324
Ηλικία
54
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Bike
R1200GS 2011
Γράφει ο μελάτος (που φωτογραφίζει υπέροχα επιπλέον) χωρίς ν' αφήσει κενό και απορία κι έρχεται ο Ρήγας και σου δίνει τη χαριστική βολή με το φωτο-ρεπορταζ του!
Χάζεψα φώτο!

@Melatos πιστεύω να έφτιαξες το κάλυμα της αλυσίδας, μη γιομίσεις tire-up κι ετούτη την Άφρικα.
@rigas η ευχής σου του τελευταίου ποστ, δείχνει να παίρνει σάρκα κι οστά!
@paschalis δεν αντέχω άλλη καταδίκη λέμεεεε!
 
Top Bottom