ΙΧΝΕΥΤΑΙ Σοφοκλή - Ziria Festival

Melatos

WildRider
Δημοσιεύσεις
2.343
Ηλικία
40
Περιοχή
Πατρα
Όνομα
Θεμιστοκλής
Bike
Africa Queen
M7MG8ul.jpg


Στις 31 Ιουλίου ο Σειληνός και οι σάτυροι επιστρέφουν στη Ζήρεια αναζητώντας και πάλι τα ίχνη των βοδιών του Απόλλωνα! Εκεί, θα συναντήσουν το νεογέννητο Ερμή με τη λύρα του και θα ακούσουν για πρώτη φορά μουσική, τη μουσική που θα «αλλάξει με τη γέννηση και το άγγιγμά της τις ψυχές, τις ζωές των ανθρώπων». Μαζί και εμείς, σύγχρονοι ιχνευτές, θα ανακαλύψουμε ίχνη της πανάρχαιας πολιτισμικής μας μνήμης.

205039684_4059041834172275_655954090416954632_n.png

Το Ziria Festival και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μας περιμένουν στις 31 Ιουλίου στο οροπέδιο της Ζήρειας για μια μαγευτική και ανεπανάληπτη εμπειρία:
Μιχαήλ Μαρμαρινός
ΙΧΝΕΥΤΑΙ του Σοφοκλή
ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΖΗΡΕΙΑΣ

Η προσαρμογή της μεγάλης φετινής παραγωγής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου στον ίδιο ακριβώς τόπο που διαδραματίζεται κατά το μύθο!
Και μετά το μύθο, μια ιστορική, ιαματική συνεύρεση
«THE SOUL OF EPIRUS»
Πετρολούκας Χαλκιάς – Βασίλης Κώστας

Την 1η Αυγούστου η γιορτή θα συνεχιστεί με ξενάγηση στο σπήλαιο του Ερμή, έκθεση με αρχαία αλλά και παραδοσιακά όργανα και γνωριμία με τους οργανοποιούς τους, καθώς και συναυλίες με αρχαία και όχι μόνο, όργανα, στα Τρίκαλα.



Πηγή: Ziria Festival Facebook group


Μετά την ανακοίνωση αδυναμίας πραγματοποίησης του γνωστού σε όλους μας Ziria Festival λόγω των προβλημάτων που δημιουργούνται με τα μέτρα προφύλαξης έναντι του ιού Covid-19, μια άλλη ανακοίνωση ήρθε να αναπληρώσει κατά κάποιο τρόπο την απουσία αυτή από το καλεντάρι των φεστιβάλ. Ενα σατυρικό δράμα το οποίο θα παρουσιαστεί στο χώρο που αρχικά -σύμφωνα πάντα με τον δημιουργό του- διαδραματίστηκε. Η μέθεξη του κοινού θα ολοκληρωθεί με την μελωδία της ηπειρώτικης μουσικής από τους μαιτρ του είδους!
Πραγματικά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτεί κάποιος το βουνό της Κυλλήνης-Ζήρειας, να εκδράμει χωμάτινα ή ασφάλτινα με την μοτοσυκλέτα του και ταυτόχρονα να πλουτίσει πνευματικά, όχι μόνο σε ατομικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο! Δυστυχώς θα λείπω εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά το δημοσιοποιώ εδώ γιατί πιστεύω ότι θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία!
 
Top Bottom