Αμπάντο!Δρομος των οστων-no more Google

mAthosalas

KEEP it simple...RIDE
RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
5.626
Ηλικία
52
Περιοχή
ΧΩΜ
Όνομα
Κώστας
Bike
R1150GSA BumbleBee
Μια απίστευτη τραγωδία στη Ρωσία ανάγκασε την Google να αφαιρέσει από τις προτεινόμενες διαδρομές τον περίφημο Δρόμο των Οστών.

Screenshot_20201216-090424_Chrome9b289d2a5c07f84e.md.jpg
Όπως αναφέρει το RT συγκεκριμένα, η Google συμβουλεύει τώρα τους οδηγούς πως είναι... πολύ καλύτερο να προσθέσουν τρεις ώρες στο ταξίδι τους, ακολουθώντας μια διαφορετική διαδρομή μεταξύ των ρωσικών πόλεων της Άπω Ανατολής Yakutsk και Magadan, αφότου δύο άνθρωποι κόλλησαν στους -50 βαθμούς Κελσίου σε αυτόν τον εγκαταλελειμμένο δρόμο με το εφιαλτικό όνομα, με τον έναν, μάλιστα, να χάνει τη ζωή του!

Μετά από μια εβδομαδιαία αναζήτηση, το σώμα ενός νεαρού 18 ετών ανακτήθηκε από το χιονισμένο αυτοκίνητο στον αχρησιμοποίητο αυτοκινητόδρομο κοντά στο Oymyakon, τον ψυχρότερο, μόνιμα κατοικημένο, οικισμό στον κόσμο. Το εκπληκτικό είναι πως ο φίλος του επέζησε και μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για κρυοπαγήματα. Το καλοριφέρ στο όχημά τους σταμάτησε να λειτουργεί και οι δυο τους κόλλησαν σε αυτή την ψυχρή κόλαση!
 
Τελευταία επεξεργασία:

forester

RideWild Team
Admin
Δημοσιεύσεις
5.324
Ηλικία
54
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Bike
R1200GS 2011
Ωραία!
Τώρα ξέρουμε από πού θα πάμε Μαγκαντάν!
Το λύσαμε κι αυτό το πρόβλημα :Π :ROFLMAO:

ΥΓ: @Magelanos Πάνο, για πες κι εσύ...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Fata Moutra

WildRider
Δημοσιεύσεις
123
Ηλικία
48
Περιοχή
patra
Bike
Μισό 1150GS και ένα ολόκληρο 640 ADV
Μπορείς να πας και καλοκαίρι φαντάζομαι.... Εκτός και κόλλησαν εκεί τον Αύγουστο και δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν μέχρι τώρα....
 
Top Bottom